Λίβερπουλ: Έβαλε τέλος στα σενάρια ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, προκειμένου να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, προκειμένου να αναλάβει την εθνική Γερμανίας. Ο τεχνικός των “κόκκινων” δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα “Bild”, πως παρά το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας της χώρας, ο ίδιος είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στην αγγλική ομάδα. 

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: “Το πιο σημαντικό είναι, πως δεν είπα ότι δε θέλω να γίνω ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά ότι δεν μπορώ να γίνω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εδώ έχω μια πολύ ξεκάθαρη δέσμευση. Έχω έναν σημαντικό ρόλο εδώ στη Λίβερπουλ. Διανύω τον τρίτο μου χρόνο εδώ και έχω χτίσει μια απίστευτη σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύω εδώ σε καθημερινή βάση. Βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αυτή τη στιγμή, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να πω από τη δική μου πλευρά πως θα φύγω; Δε θα το κάνω αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πω: Ωχ, θα είναι ενδιαφέρον να γίνω ο ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτό θα ήταν μεγάλη τιμή, χωρίς καμία αμφιβολία, όμως η χρονική στιγμή δεν είναι σωστή. Δεν μπορώ. Λυπάμαι πραγματικά αν απογοητεύω κόσμο με αυτή μου την απόφαση, όμως δεν μπορώ να παρατήσω τις ευθύνες που έχω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.