Λίβερπουλ – Φούλαμ 0-1: Έκτη σερί εντός έδρας ήττα για «ρεντς»! (hls)

Το άλλοτε «φρούριο» που λεγόταν «Άνφιλντ» αλώθηκε για έκτη σερί φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ.

Το άλλοτε «φρούριο» που λεγόταν «Άνφιλντ» αλώθηκε για έκτη σερί φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ.

Οι Λονδρέζοι κέρδισαν 1-0 την παραπαίουσα πρωταθλήτρια Αγγλίας χάρη σε γκολ του Λεμινά στο τέλος του πρώτου μέρους και έμειναν οκτώ αγώνες χωρίς ήττα μακριά από την έδρα τους, παραμένοντας στη μάχη της επιβίωσης.
Αντίθετα οι «ρεντς» έχασαν περαιτέρω έδαφος στη μάχη της τετράδας, έχοντας συνολικά πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές. Εντός έδρας δεν έχουν κερδίσει οκτώ σερί αγώνες πρωταθλήματος, με μόλις δύο γκολ ενεργητικό σε αυτό το διάστημα και μόνο ένα σε ροή αγώνα!
O Γιούργκεν Kλοπ -σίγουρα είχε στο μυαλό και τη μεσοβδόμαδη ρεβάνς Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λειψία– έκανε επτά αλλαγές σε σχέση με την ήττα από την Τσέλσι, έχοντας μεταξύ άλλων τους Καμπάκ και Φιρμίνο τραυματίες, ενώ ξεκίνησε βασικός μετά από περίπου τρεις μήνες ο Ζότα. Το πειραματικό σχήμα ειδικά στην άμυνα επέτρεψε στους Λονδρέζους να φτάνουν με σχετική άνεση κοντά στην περιοχή του Άλισον στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μάτζα (3′, 28′), Λούκμαν (11′, 35′) και Καβαλέιρο (29′). Τελικά κατάφεραν να βρουν το γκολ στο τελευταίο λεπτό του α’ μέρους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αρχικό διώξιμο του Ρόμπερτσον, ο Λεμινά έκλεψε την μπάλα από τον Σαλάχ στην περιοχή και με διαγώνιο δεξί σουτ νίκησε τον Άλισον.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη απείλησαν κυρίως με τον Σαλάχ (15′, 29′), ενώ ευκαιρίες είχαν επίσης οι Κεϊτά, Μίλνερ και Σακίρι, όχι όμως κλασικές, μένοντας για άλλη μία φορά χωρίς γκολ σε εντός έδρας πρώτο ημίχρονο.
Mε το ξεκίνημα του β’ η Λίβερπουλ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Αρεολά να λέει «όχι» στο 48′ σε τρομερό σουτ του Ζότα.γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στη συνέχεια και στο 58′ ο Ν. Ουίλιαμς απείλησε την εστία του Αρεολά με καλό σουτ που πέρασε άουτ.
Οι «ρεντς» έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 70ό λεπτό με δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Μανέ, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή. Ένα λεπτό αργότερα ο Σακίρι με ωραίο σουτ στο όριο της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε συνεχείς σέντρες προκειμένου να διασπάσουν την άμυνα των Λονδρέζων, που κράτησαν όμως το τρίποντο με χαρακτηριστική άνεση…
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον – Ν. Ουίλιαμς (76′ Aλεξάντερ – Άρνολντ), Ρ. Ουίλιαμς, Φίλιπς, Ρόμπερτσον – Μίλνερ (76′ Φαμπίνιο), Βαϊνάλντουμ (62′ Μανέ), Κεϊτά – Σακίρι, Σαλάχ, Ζότα.
ΦΟΥΛΑΜ (Πάρκερ): Αρεολά – Τέτε, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Άινα – Ντε Κοόρντβα-Ριντ, Λεμινά, Ριντ, Λούκμαν (83′ Ρόμπινσον) – Καβαλέιρο (85′ Mίτροβιτς), Μάτζα (67′ Λόφτους – Τσικ).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.