Σέφιλντ-Σαουθάμπτον 0-2: Νίκη… οξυγόνο

Επιτέλους νίκη! Η Σαουθάμπτον έβαλε τέλος στον αγωνιστικό... κατήφορο, που κράτησε πάνω από δύο μήνες και πέτυχε νίκη... χρυσάφι (0-2) στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Επιτέλους νίκη! Η Σαουθάμπτον έβαλε τέλος στον αγωνιστικό… κατήφορο, που κράτησε πάνω από δύο μήνες και πέτυχε νίκη… χρυσάφι (0-2) στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Οι “Άγιοι” είχαν να πανηγυρίσουν “τρίποντο” από τις 4 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, μετρώντας 8 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ήρθε η στιγμή, ωστόσο, να βάλουν ένα τέλος στις άσχημες εμφανίσεις και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με γκολ των Γουόρντ-Πράους (32′) και Άνταμς (49′) η Σαουθάμπτον πέρασε νικηφόρα από το “Bramall Lane” και πλέον μπορεί να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τη συνέχεια. 

Επόμενος αντίπαλος για τους “Άγιους”, που “σκαρφάλωσαν” στη 14η θέση, η Μάντσεστερ Σίτι στο “Etihad”. Όσο για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα πράγματα παρέμειναν δύσκολα, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση και στο -12 από τη ζώνη του υποβιβασμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.