Μπέρνλι – Άρσεναλ 1-1: O Τζάκα στέρησε το τρίποντο (hls)

Η Άρσεναλ έχασε βαθμούς λίγο πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Turf Moor" κόντρα στην Μπέρνλι, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος για την 27η αγωνιστική.

Προβάδισμα στο παιχνίδι της Μπέρνλι με την Άρσεναλ, πήραν οι “κανονιέρηδες”. Ο Ουίλιαν έτρεξε αρκετά μέτρα μέσα στο “Turf Moor”, έδωσε την μπάλα στον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκαμπονέζος έκανε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, όμως ο Τζάκα τις στέρησε το τρίποντο με το τεράστιο λάθος του. Ο παίκτης της Άρσεναλ αντί να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή των Λονδρέζων, την έστειλε πάνω στον Γουντ και εκείνος έκανε το 1-1 στο 39′.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα. Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, οι “κανονιέρηδες” έχασαν σημαντικούς βαθμούς από το πρωτάθλημα.  

Οι ενδεκάδες: 

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ (63′ Πίτερς), Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον (68′ Μπρέιντι), Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Βίντρα (86′ Ροντρίγκεζ), Γουντ

Άρσεναλ: Λένο, Τσέιμπερς, Λουίζ, Μάρι, Τίρνι, Παρτέι (80′ Θεμπάγιος), Τζάκα, Σακά, Έντεργκααρντ (63′ Λακαζέτ), Ουίλιαν (70′ Πεπέ), Ομπαμεγιάνγκ

Οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.