Τότεναμ – Μπέρνλι 4-0: Μπέιλ…Παρών! (hls)

Μια πειστική Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας εύκολα στο Λονδίνο τη Μπέρνλι με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ (2 γκολ).

Μια πειστική Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας εύκολα στο Λονδίνο τη Μπέρνλι με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ (2 γκολ). Τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τον Ουαλό. Η ομάδα του Μουρίνιο ”καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο βάζοντας τρία γκολ σε 30 λεπτά και ανέβηκε στην 8η θέση πιάνοντας την Άστον Βίλα.

Καταιγιστική οι Λονδρέζοι στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκάρεθ Μπέιλ στην 3η συμμετοχή του στη βασική εντεκάδα στην Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Σον (1-0, 2ο λεπτό). Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου η Τόεναμ διπλασίασε τα γκολ της με το 14ο φετινό του Χάρι Κέιν (2-0, 15ο λεπτό). Στο 31ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Μόουρα να χριστεί σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ (3-0). Η Τότεναμ κατέβασε το ρυθμό στην επανάληψη σκοράροντας ένα ακόμα γκολ με τον Γκάρεθ Μπέιλ, 3ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ουαλό (4-0, 55ο λεπτό)..

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ταξίδια για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές καθώς αντιμετωπίζει ομάδες της πρωτεύουσας (Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας, Άρσεναλ), ενώ η Μπέρνλι που παλεύει να κρατηθεί στη κατηγορία υποδέχεται τη Λέστερ που έχασε στην έδρα της από την Άρσεναλ (1-3).

Τότεναμ (Μουρίνιο): Λορίς, Αλντερβέιρελντ, Σάντσες, Οριέ (79′ Ντόχερτι), Ρεγκιλόν, Χόιμπερ, Εντομπελέ, Μπέιλ (70′ Λαμέλα), Λούκας (65′ Ντέλε Άλι), Σον, Κέιν

Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ, Λόουτον, Μι,Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκεζ, Βίντρα (73′ Γουντ), ΜακΝιλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.