Μπράιτον-Άστον Βίλα 0-0: Μηδέν από μηδέν, μηδέν (vid)

Μπράιτον και Άστον Βίλα έμειναν στο στείρο 0-0 που αφήνει και τις δύο απογοητευμένες. Κορυφαίος ο τερματοφύλακας της Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που κράτησε το μηδέν έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές σημαντικές επεμβάσεις.

Σε ένα παιχνίδι που τόσο η Μπράιτον όσο και η Άστον Βίλα έψαχναν νίκη για διαφορετικούς λόγους, οι δύο ομάδες έμειναν στην συγκομιδή του ενός βαθμού έκαστη κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται στον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που είπε “όχι” όποτε χρειάστηκε.

Η Μπράιτον μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και είχε τη μπάλα στα πόδια στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιχρόνου, αλλά η Άστον Βίλα δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει εύκολα τις επιθετικές διαθέσεις των γηπεδούχων, ενώ και τις δύο φορές που χρειάστηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ φώναξε “παρών” σε ενέργειες του Τροσάρντ και του Μπερν.

Επόμενη σημαντική φάση πέραν κάποιων τελικών προσπαθειών που δεν συνιστούν ευκαιρίες, ήρθε και πάλι από τον Τροσάρντ με σουτ στο 60′ που έφυγε μόλις άουτ. Τρία λεπτά μεγάλη ευκαιρία είχε ο Μέρφι να χριστεί σκόρερ αλλά η τελική του προσπάθεια “κόπηκε” από αντίπαλο, ενώ ένα λεπτό μετά και πάλι ο Μαρτίνεζ παραχώρησε κόρνερ σε προσπάθεια του Φέλτμαν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 74΄από τον Μέρφι και αφού δεν σκόραρε σε αυτή την περίπτωση φάνηκε πως δύσκολα θα έμπαινε γκολ σε αυτό το ματς. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 84′ όταν και πάλι ο Μαρτίνεζ νίκησε τον Γουέλμπεκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.