Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 3-2: Άντεξε και κέρδισε (hls)

Σε ένα απίθανο ματς που τα είχε όλα, η Νιούκαστλ κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία επικράτηση για την 23η στροφή της Premier League, αγωνιζόμενη μάλιστα με 10 παίκτες από το 50'.

Σε μια σπουδαία νίκη έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (6/2) η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Σαουθάμπτον, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν ένα ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Χέντρικ (50′).

Οι «ανθρακωρύχοι» έφτασαν στο «τρίποντο» χάρις στο εκπληκτικό πρώτο ημίχρονό τους, όπου προηγήθηκαν με 3-1. 

Το 1-0 έγινε από τον Γουίλοκ στο 11′, με τον Αλμιρόν να γράφει το 2-0 στο 26′. Ο Μιναμίνο στο ντεμπούτο του με τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά σε 2-1, ενώ το σκορ ημιχρόνου έκλεισε με το δεύτερο τέρμα του Αλμιρόν στο ματς στο 45+4′.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους η Σαουθάμπτον μείωσε 3-2 με τον Γουόρντ-Πράους στο 48′, όμως παρά την πίεσή της και τον παίκτη παραπάνω από το 50′ κι έπειτα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Μανκίγιο (16′ Κραφτ), Χέιντεν, Σαρ, Λιούις, Χέντρικ, Σέλβι, Αλμιρόν, Γουίλοκ, Σεντ-Μαξιμί (66′ Ντουμέτ) Γουίλσον (36′ Ζοέλιντον)
Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Στέφενς (81′ Ν’ Λουντουλού), Μπενταρέκ, Βέστεργκααρντ, Μπερτάντ, Μιναμίνο, Ρομέου, Γουόρντ-Πράους, Ρέντμοντ, Ίνγκς, Άνταμς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.