Premier League: Ήττα – σοκ για τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ! (HLS)

Απίθανη γκέλα για τη Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Μπράιτον! Σπουδαία νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Άστον Βίλα με 3-1.

Απίθανη γκέλα για τη Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Μπράιτον σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Premier League και έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στην κούρσα τίτλου. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Αλζάτε στο 56ο λεπτό μετά από ασίστ του Τροσάρ, ενώ η Λίβερπουλ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με πολλές απουσίες βασικών παικτών. 

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν στον πάγκο των Reds και δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ έμεινε στην 4η θέση με 40 βαθμούς (επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο Σίτι), ενώ η Μπράιτον πήρε βαθιά… ανάσα και ανέβησε στην 15η θέση της Premier League. 

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φίλιπς, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (64′ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν), Αλκάνταρα, Σακίρι (64′ Οριγκί), Φιρμίνο (77′ Τζόουνς), Σαλάχ

Μπράιτον: Σάντσες, Γουάιτ, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς (67′ Λαλάνα), Γκρος, Μπισουμά, Αλζάτε, Μπέρν, Μοπαΐ (83′ Κόνολι), Τροσάρ (87′ Ζεκίρι)

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 1-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 3-1 της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. 

Ο Τόμας Σούτσεκ άνοιξε το σκορ για τα “σφυριά” στο 51′, ο Λίνγκαρντ έκανε το 2-0 στο 56′ και ο ίδιος παίκτης στο 83′ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των Λονδρέζων, ενώ το μοναδικό τέρμα των “χωριατών” σημείωσε ο Γουότκινς στο 81′.

Άστον Βίλα: Μαρτίνεζ, Τάργκετ, Μινγκς, Κονσά, Κας, ΜακΓκιν, Λουίζ (80΄ Σάνσον), Γκρίλις, Μπάρκλεϊ (69′ Τρεζεκέ), Ελ Γαζί (46′ Τραορέ), Γουάτκινς

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Ντόουσον, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Φρέντερικς (84′ Φορνάλς), Σούτσεκ, Ράις, Μπενραμά (88′ Τζόνσον), Αντόνιο, Λίνγκαρντ (91′ Μπόουεν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.