Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 0-1: Ο Μπάρκλι έκανε τη διαφορά (hls)

Η Άστον Βίλα κέρδισε 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον και επέστρεψε στις νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από μία αγωνιστική.

Η Άστον Βίλα κέρδισε 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον και επέστρεψε στις νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από μία αγωνιστική.

Οι «χωριάτες» -που είναι στην 8η θέση- σκόραραν στο πρώτομέρος με τον Ρος Μπάρκλι και στη συνέχεια κράτησαν το σκορ απέναντι στους -11ους στη βαθμολογία- «Αγίους», που υπέστησαν τρίτη σερί ήττα.
Στο 8′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κας ωστόσο το VAR απεφάνθη αρνητικά. Οι «Άγιοι» είχαν την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η Βίλα το εκμεταλλεύτηκε και σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της στα αντίπαλα καρέ στο α’ μέρος κατάφερε να σκοράρει. Όλα ξεκίνησαν στο 41′ από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Γκρίλις, ο οποίος έκανε τη σέντρα για τον Μπάρκλι, ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος από το σημείο του πέναλτι.
Στο δεύτερο μέρος, η κυριαρχία της Σαουθάμπτον ήταν σχεδόν απόλυτη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους φιλοξενούμενους να σώζουν δύο φορές πάνω στη γραμμή σε διαδοχικές προσπάθειες των Άνταμς και Στίβενς στο 85ο λεπτό.
Στις καθυστερήσεις, ο Ινγκς σκόραρε για τους «Αγίους» παίρνοντας την επαναφορά μετά από απόκρουση του Μαρτίνες σε σουτ του Μπέρτραντ, όμως το γκολ του Άγγλου στράικερ ακυρώθηκε ως -άκρως οριαικό- οφσάιντ μέσω VAR.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (Χάζενχουτλ): ΜακΚάρθι – Ντιαλό (59′ Tζενεπό), Μπέντναρεκ, Στίβενς, Μπέρτραντ – Ρέντμοντ, Ρομέου (89′ Γιάνκεβιτς), Γουόρντ-Πράουζ – Γουόλκοτ (65′ Άνταμς), Ινγκς, Άρμστρονγκ.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Σμιθ): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ – ΜακΓκιν, Λουίζ – Τραορέ, Μπάρκλι (90′ Νακαμπά), Γκρίλις – Ουότκινς.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.