Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1: Μόνη στην κορυφή με buzzer beater! (hls)

Με γκολ του Φιρμίνο στο 90' η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τότεναμ και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας: 1-1 και Φούλαμ-Μπράιτον: 0-0.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Λίβερπουλ φιλοξένησε την Τότεναμ στο ματς που ο νικητής θα απολάμβανε το ρετιρέ της βαθμολογίας μόνος του. Στο 25′ ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια της τύχης μετά από κόντρα, αλλά ο Σον επτά λεπτά έφερε το ματς στα ίσα από ασίστ του Λο Σέλσο.

Στο 90΄όμως ο Φιρμίνο από κόρνερ του Ρόμπερτσον έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στη Λίνβερπουλ η οποία πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μόνη της, αφήνοντας την ομάδα του Μουρίνιο στη δεύτερη θέση. 

Η Γουέστ Χαμ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας μολονότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Ο Μπεντέκε έβαλε μπροστά στο σκορ την Πάλας στο 34ο λεπτό, με τον Χόλερ να ισοφαρίζει στο 55′.

Ο Μπεντέκε από ωραίος πήγε να αποβεί μοιραίος καθώς στο 70′ αποβλήθηκε. Αυτό όμως δε στοίχισε στην ομάδα του, καθώς η Γουέστ Χαμ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω με το σκορ να μένει στο 1-1.

Τέλος το ματς της Φούλαμ με τη Μπράιτον ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά στη βαθμολογία με εννιά και ένδεκα βαθμούς αντίστοιχα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.