Μαν. Σίτι-Φούλαμ 2-0: Πλησίασαν στην κορυφή οι “πολίτες” (hls)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Φούλαμ με 2-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Φούλαμ με 2-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από Τότεναμ και Λίβερπουλ που έχουν ματς λιγότερο.

Η Σίτι μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς και μόλις στο 5′ ο Στέρλινγκ είδε τον Αρεόλα να τον σταματάει, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε το “αίμα” του πίσω και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ντε Μπρόινε πλάσαρε για το 1-0.

Οι παίκτες του Γουαρδιόλα συνέχισαν να είναι απειλητικοί και να χάνουν ευκαιρίες με το δεύτερο γκολ να έρχεται στο 25′ όταν ο Στέρλινγκ ανατράπηκε από τον Άντερσον μέσα στην περιοχή, το πέναλτι υποδείχθηκε και ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0.

Ένα πέναλτι που θα θυμάται για καιρό ο Στέρλινγκ, ο οποίος έγραψε ιστορία στην Premier League καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Ρούμεν Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζέσους

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεόλα, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγιο, Αντερσον, Αΐνα, Ανγκισά, Ριντ (68′ Λεμινά), Λόφτους-Τσικ (82′ Κέρνι), Λούκμαν, Ντε Κόρντοβα-Ριντ (72′ Καμαρά), Καβαλέιρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.