Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 5-0: «Περίπατος» με χατ-τρικ Μαχρέζ (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι «ξέσπασε» πάνω στην... άμοιρη Μπέρνλι, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να βάζει τα 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τη… νύφη (χωρίς να ευθύνεται) «πλήρωσε» η Μπέρνλι! 

Η Σίτι (15 βαθμούς σε 9 αγώνες), έχει ξεκινήσει την σεζόν άσχημα στην Premier League, καθώς υπολείπεται από την κορυφή της βαθμολογίας έξι βαθμούς (μετά την σημερινή νίκη).

Μεσοβδόμαδα δε, αρκέστηκε μόνο στο ένα γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό που αμύνθηκε υποδειγματικά. 

Οπότε το σημερινό ματς ήταν ένα «ξέσπασμα» για το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα, το οποίο θέλει να ανακτήσει έδαφος στο πρωτάθλημα, τώρα που έχει προκριθεί και μαθηματικά στην Φάση των 16 του Champions League.

Το ματς:

Έξι λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για να ανοίξει το σκορ στο Έτιχαντ. Μετά από πίεση και κλέψιμο, η μπάλα γύρισε γρήγορα και μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε ο Μαχρέζ σκόραρε.

Στο 22′ ο Ριγιάντ Μαχρέζ θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και εκείνα της Σίτι, με μία άψογη ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα.

Τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο (41′) οι γηπεδούχοι θα πετύχουν και τρίτο τέρμα με την δεύτερη ασίστ του Ντε Μπρόινε. Παραλήπτης αυτή την φορά ο Μεντί, ο οποίος τελειώνει ιδανικά την φάση, για να πανηγυρίσει το πρώτο τέρμα του με την φανέλα των «πολιτών».

Κανείς θα περίμενε η Σίτι να κατεβάσει ρυθμό στο β’ μέρος έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη, όμως αντ’αυτού ανέβασε κι άλλο την απόδοση της.

Στο 66′ ο Φεράν Τόρες έκανε το 4-0 έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαχρέζ σκόραρε το τρίτο του γκολ (χατ-τρικ) έπειτα από ασίστ του Φόντεν (μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο).

Δέκα λεπτά αργότερα η Σίτι θα πετύχει και έκτο γκολ αλλά το VAR θα τις το ακυρώσει, καθώς ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Τελευταία φάση του αγώνα, το δοκάρι του Ντε Μπρόινε, λίγο πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το ματς με την Πόρτο (01/12) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ενώ το Σάββατο (05/12) θα υποδεχθεί στο Έτιχαντ την Φούλαμ για την ενδέκατη αγωνιστική της Premier League.

Η Μπέρνλι (17η με 5 βαθμούς σε 9 αγώνες), η οποία βρίσκεται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού, θα υποδεχθεί την Έβερτον την επόμενη αγωνιστική (05/12).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.