Φούλαμ – Γουέστ Μπρομ 2-0: Επιτέλους νίκη (vid)

Η Φούλαμ σκόραρε δύο φορές σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε την πρώτη νίκη της στην φετινή Premier League. Η Γουέστ Μπρομ αντιθέτως παραμένει χωρίς τρίποντο. 

Στο Κρέιβεν Κότατζ αναμετρήθηκαν δύο ομάδες χωρίς νίκη. Για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2013/14, Φούλαμ και Γουέστ Μπρομ αναμετρήθηκαν στην Premier League. 

Το παιχνίδι άρχισε με την Γουέστ Μπρομ να έχει δοκάρι από προσπάθεια του Τάουνσεντ. Οι φιλοξενούμενοι για είκοσι λεπτά κυριάρχησαν στο γήπεδο αλλά… για είκοσι λεπτά. 

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο η Φούλαμ σκόραρε δύο φορές με τον Μίτροβιτς για πρώτη φορά στην καριέρα του να δίνει δύο ασίστ στον ΝτεΚόρντοβα Ριντ για το 1-0 (25′) και τον Άινα για το 2-0 (29′) με την Φούλαμ να πηγαίνει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. 

Παρά τις αλλάγές του Σλάβεν Μπίλιτς η Γουέστ Μπρομ βρήκε την πρώτη σοβαρή ευκαιρία στο 67ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Γκραντ δεν είχε δύναμη. Στο 78ο λεπτό ο τερματοφύλακας Αρεολά δώρισε μια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους που και πάλι ήταν άστοχοι. 

Οι γηπεδούχοι κράτησαν ως το τέλος το 2-0 και πήραν την πρώτη νίκη τους στην σεζόν προσπερνώντας παράλληλα στην βαθμολογία την αντίπαλό τους. 

Φούλαμ : Αρεολά – Άινα, Ανταραμπάγιο, Άντερσεν, Ρόμπινσον – Λεμινά (46′ Ριντ), Ανγκισά, Κάρνι – Ντεκόρντοβα-Ριντ (85′ Καβαλέιρο), Λούκμαν (90′ Μπράιαν), Μίτροβιτς

Γουέστ Μπρομ : Τζόνστον – Φέρλονγκ, Ιβάνοβιτς, Ατζάγι, Τάουνσεντ – Λίβερμορ (56′ Σόγερς) – Περέιρα (56′ Ρόμπινσον), Γκάλαγκερ, Κροβίνοβιτς (70′ Φίλιπς), Ντιαγκανά – Γκραντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.