Premier League: Τα στιγμιότυπα της 7ης αγωνιστικής (vids)

Τότεναμ και Άρσεναλ ήταν οι μεγάλες κερδισμένες την Κυριακή στην Premier League, με την Λίβερπουλ να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 7 αγωνιστικές. ​​​​​​​

Τότεναμ και Άρσεναλ ήταν οι μεγάλες κερδισμένες την Κυριακή στην Premier League, με την Λίβερπουλ να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 7 αγωνιστικές. Όλη η δράση.
 

Τότεναμ-Μπράιτον 2-1

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στο Λονδίνο και την Τότεναμ, να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στους “Σπερς” κόντρα στην Μπράιτον έκλεισε η Κυριακή για την Premier League. Δείτε εδώ πως έφτασε η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στη νίκη επί της Μπράιτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεν-Άρσεναλ 0-1

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ χάρισε στην Άρσεναλ την πρώτη νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 14 χρόνια, με τον Γκαμπονέζο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο “Ολντ Τράφορντ”. Δείτε πως έφτασε στη νίκη η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα

Νιουκάστλ-Έβερτον 2-1

Με τον Κάλουμ Γουίλσον να βρίσκει δίχτυα δις, η Νιουκάστλ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Δείτε πως διαμορφώθηκε το 2-1.

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 3-4

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο Βίλα Παρκ, με την Σαουθάμπτον να επικρατεί 4-3 της Άστον Βίλα. Απολαύστε γκολ και θέαμα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 2-1

O Ντιόγκο Ζότα μπήκε στο ματς στο 70′ και με δικό του γκολ στο 85′, ύστερα από εκπληκτική ασίστ της έτερης αλλαγής, Σακίρι, έδωσε τη (δύσκολη) νίκη στη Λίβερπουλ. Δείτε τη δύσκολη νίκη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Μπέρνλι-Τσέλσι 0-3

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-0 επί της Μπέρνλι και συνεχίζει για τέταρτο παιχνίδι αήττητη. Ζιγιέχ, Ζούμα και Βέρνερ οι σκόρερ της αναμέτρησης. Δείτε πως διαμορφώθηκε το 0-3.

Σέφιλντ Γ.-Μάντσεστερ Σ. 0-1

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε πλήρως στο Μπράμαλ Λέιν, κόντρα στην ουραγό της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Της έφτασε το γκολ του Γουόκερ (28′) για να “κλειδώσει” το τρίποντο και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Τρίτης (3/11) κόντρα στον Ολυμπιακό (22:00). Δείτε πως νίκησε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 2-0

Ο Αΐτ Νούρι κατάφερε να γράψει ιστορία στο ντεμπούτο του, καθώς κατάφερε να σκοράρει και να γίνει ο νεότερος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο για τη Γουλβς, η οποία νίκησε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.