Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Νέα απώλεια βαθμών για τους “πολίτες” (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έχασε κι άλλους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Η εικόνα της Γουέστ Χαμ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ήταν καλύτερη, σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είχε την κατοχή, αλλά δεν ήταν ικανή να απειλήσει. Στο 18ο λεπτό ο Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον με ένα ωραίο γυριστό σουτ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουραδιόλα είχε μια μέτρια εμφάνιση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και δεν μπορούσε να πλησιάσει τα δίχτυα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο να πράγματα άλλαξαν, η “χρυσή” αλλαγή του αγώνα ο Φιλ Φόντεν πέρασε στο 46′ στο ματς στη θέση του Σέρχιο Αγουέρο και του πήρε πέντε λεπτά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Κάνσελο βγήκε από αριστερά έκανε τη σέντρα, στον συμπαίκτη του, ο οποίος έφερε την μπάλα μπροστά του και με το αριστερό νίκησε τον γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ. Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι παίκτες των “γηπεδούχων” στάθηκαν σωστά στον αγωνιστικό χώρο και ενώ οι “πολίτες” προσπάθησαν για ένα ακόμα γκολ, δεν κατάφεραν να βρουν χώρους. 

Οι ενδεκάδες: 

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ (53′ Γιαρμόλενκο), Μπαλμπουενά, Ογκμπόνια, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (69′ Αλέ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ (78′ Ζιντσένκο), Ντίας, Γκαρθία, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα (68′ Ντε Μπρόινε), Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Αγκουέρο (46′ Φόντεν), Στέρλινγκ.    

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.