Μουρίνιο: “Ο Μπέιλ ίσως αγωνιστεί την Κυριακή” 

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ, μπορεί να πραγματοποιήσει ο Γκάρεθ Μπέιλ στο ματς της Κυριακής (18/10) με τη Γουέστ Χαμ, δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ ίσως γίνει την Κυριακή στο ματς με την Γουέστ Χαμ, όπως σχολίασε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Βέβαια αν αυτό δεν γίνει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το ντεμπούτο του μεταφέρεται για την Πέμπτη (22/10), στον ευρωπαϊκό αγώνα με την ΛΑΣΚ. Ο “Special One” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ο Ουαλός παίκτης ανυπομονεί για την πρώτη του εμφάνιση με την αγγλική ομάδα, από την μέρα που πάτησε το πόδι του στο Λονδίνο για χάρη της.

“Είναι πιθανό να παίξει την Κυριακή. Αν δεν αγωνιστεί τότε, θα παίξει την Πέμπτη με την ΛΑΣΚ. Είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Φυσικά και θέλει να αγωνιστεί από την ημέρα που έφτασε στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί.

Αν θα παίξει την Κυριακή ή την Πέμπτης; Δεν πρόκειται να σας πω αν θα παίξει ή όχι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δουλεύει. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση. Κάθε παίκτης είναι πολύ σημαντικός, αλλά η κατάσταση του Γκάρεθ είναι πολύ ιδιαίτερη επειδή υπάρχει η ιστορία του με την ομάδα. Νοιαζόμαστε για εκείνον όσο αυτός για την Τότεναμ”, δήλωσε ο Μουρίνιο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.