Γουλβς: «Πότε θα δούμε τον Ποντένσε;»

Eφημερίδα του Γουλβερχάμπτον εκφράζει απορίες για τη μη χρησιμοποίηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Eφημερίδα του Γουλβερχάμπτον εκφράζει απορίες για τη μη χρησιμοποίηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μετακόμισε τον περασμένο χειμώνα από τον Ολυμπιακό στους «λύκους», αλλά η διακοπή λόγω της πανδημίας τον φρέναρε, ενώ μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ έχει αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό.

Ο Ποντένσε, αναγκάστηκε να τεθεί σε καραντίνα για μία εβδομάδα πρόσφατα καθώς είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους. Η Γουλβς έλαβε ειδική άδεια για να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά δεν έπαιξε ούτε λεπτό και η τοπική εφημερίδα Express & Star εκφράζει απορία για το πότε ο παίκτης θα μπορέσει να δείξει τις δυνατότητές του.

«Ο Ποντένσε είναι στην ομάδα έξι μήνες και ακόμα δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα γι’ αυτόν. Είναι παράξενο, ακόμα και για τη συνήθεια του Νούνο να ενσωματώνει τις νέες μεταγραφές σιγά – σιγά. Με δεδομένο ότι νωρίτερα έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ και είχε χορέψει την άμυνα της Τότεναμ, αναμέναμε να τον είδαμε δει περισσότερο ως τώρα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή της Γουλβς, καθώς μόνο οι Τραορέ και Χιμένες είχαν στοιχίσει περισσότερο. Πότε λοιπόν θα τον δούμε βασικό; Πότε θα μπορέσουμε να δούμε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα; Πολλοί ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει στο ματς με την Έβερτον, καθώς η Γουλβς χρειάζεται μία σπίθα μετά από δύο απογοητευτικές ήττες», τονίζουν οι Άγγλοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.