Μάτιτς για Τζόκοβιτς: “Τα “ποντίκια” κριτικάρουν τον κορυφαίο”

Την υποστήριξή του προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε ο Νεμάνια Μάτιτς με την είδηση ότι Σέρβος τενίστας είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και το "φιάσκο" στο Adria Tour. 

Την υποστήριξή του προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε ο Νεμάνια Μάτιτς με την είδηση ότι Σέρβος τενίστας είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και το “φιάσκο” στο Adria Tour

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας του, έστειλε επιστολή με την οποία “επιτέθηκε”  επίθεση σ’ αυτούς που ασκούν κριτική προς το πρόσωπο του Τζόκοβιτς τονίζοντας πως όταν ο “Νόλε” επιστρέψει στα κορτ οι επικριτές του θα τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια! 

Αναλυτικά η επιστολή του Νεμάνια Μάτιτς: 

«Τις τελευταίες ημέρες πως γίνεται μια μεγάλη εκστρατεία κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς, με αφορμή την οργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά στο Βελιγράδι, όπου τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής που είχε θεσπίσει η Κυβέρνηση της χώρας.

Το τουρνουά ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και η κυβέρνηση της Σερβίας έλεγξε το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης πριν ξεκινήσει.

Παρ’ όλα αυτά, πολλά ποντίκια βγήκαν από τις τρύπες τους και κριτικάρουν τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου. Είναι ο Νο1 τενίστας και επίσης είναι κορυφαίος ως προσωπικότητα.

Δεν αγχώνομαι γι’ αυτούς που τον κριτικάρουν τόσο σκληρά. Πολύ σύντομα, η γάτα  θα είναι στα courts και τα ποντίκια θα είναι και πάλι στις τρύπες τους.

Το τουρνουά ήταν υπέροχο και ελπίζω να γίνει παράδοση στη χώρα, γιατί το τένις της Σερβίας το αξίζει. Το μόνο πράγμα που χρεώνω στον Τζόκοβιτς, είναι ότι ζήτησε συγνώμη σ’ αυτά τα ποντίκια, ενώ δεν υπήρχε λόγος να το κάνει.

Νόλε, θα σου ζητάνε συγγνώμη σύντομα. Έχεις την αγάπη μου, από το Μάντσεστερ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.