Premier League: Επιπλέον έλεγχοι σε μαύρους και Aσιάτες παίκτες

Μετά τα δεδομένα της Κυβέρνησης για το τετραπλάσιο ποσοστό θνησιμότητας των μαύρων σε σχέση με τους λευκούς ανθρώπους η PFA ζήτησε επιπλέον ελέγχους για κορωνοϊό.

Μετά τα δεδομένα της Κυβέρνησης για το τετραπλάσιο ποσοστό θνησιμότητας των μαύρων σε σχέση με τους λευκούς ανθρώπους η PFA ζήτησε επιπλέον ελέγχους για κορωνοϊό.

Η Ένωση Παικτών της Premier League, ενόψει της επανέναρξης και με βάση ιατρικά και καταγεγραμμένα δεδομένα, ζήτησε περισσότερα τεστ και ελέγχους σε μαύρους, Ασιάτες, αλλά και τους προερχόμενους από μειονότητες ποδοσφαιριστές.  

Τις ανησυχίες τους εξέφρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές από τα προαναφερθέντα φυλετικά γκρουπ σε σχέση με τον COVID-19 και άμεσα η Ένωση των παικτών απέστειλε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή.

«Θα κάνουμε τα πάντα να μετριάσουμε το ρίσκο, όσο γίνονται διαθέσιμες νέες πληροφορίες. Το ρίσκο, όμως, στους νέους fit αθλητές είναι και πάλι πολύ μικρό και πιστεύω πως αυτό είναι σημαντικός παράγοντας», ήταν τα λόγια του ιατρικού σύμβουλου της Premier League, Μαρκ Ζιλέτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.