Βοήθεια από τους συλλόγους του Λονδίνου ζητάει ο Δήμαρχος της πόλης!

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, ζήτησε από τους συλλόγους της Premier League στο Λονδίνο, να συνεισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, προσφέροντας γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και εξοπλισμό των προπονητικών τους κέντρων, στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, ζήτησε από τους συλλόγους της Premier League στο Λονδίνο, να συνεισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, προσφέροντας γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και εξοπλισμό των προπονητικών τους κέντρων, στον αγώνα κατά του κορωνοϊού.  Μάλιστα ο Δήμαρχος του Λονδίνου έχει γράψει επιστολή, σε κάθε ένα από τα κλαμπ της πρωτεύουσας ξεχωριστά.

Σε μια ιστορική κίνηση, αποκαλύφτηκε ότι ο Χαν ζήτησε τρεις διαφορετικές «πηγές» βοήθειας. Θέλει γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και άλλο κλινικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να βοηθήσουν στη «μάχη» με τον κορωνοϊό, ο οποίος έπληξε το Λονδίνο σκληρότερα από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας. Ζητά επίσης τον βασικό εξοπλισμό από προπονητικά κέντρα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα νοσοκομεία που βρίσκονται σε όλη την πρωτεύουσα.

Ο απαιτούμενος εξοπλισμός αποτελείται από κινητές εγκαταστάσεις εστίασης όπως φούρνοι μικροκυμάτων και ψυγεία, ενώ ο Χαν ζητά επίσης από τους συλλόγους να βοηθήσουν στην παροχή στέγης για τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Διάφορα αγγλικά Μέσα, έχουν αναφέρει ότι υπάρχει έντονη επιθυμία από τους συλλόγους να βοηθήσουν. Στην επιστολή, ο Χαν προσθέτει ότι υπάρχει η πεποίθηση ότι κάθε ομάδα θα έχει κλινικά εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο θα μπορούσε να αναβαθμιστεί γρήγορα για να συμμετάσχει στην «πρώτη γραμμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.