Τα ακριβότερα…”παλτά” της σαιζόν

Το καλοκαίρι οι ομάδες τους ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν την πολυπόθητη υπογραφή τους. Τώρα με το μισό της σαιζόν να συμπληρώνεται, οι περισσότεροι ψάχνουν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής για να δικαιολογήσουν το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά τους.

Τρανό παράδειγμα ο Λούκα Γιόβιτς, πώληση ρεκόρ για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έδωσε τον Σέρβο στην Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γιόβιτς μετράει μόλις 391 λεπτά συμμετοχής σε 15 αγώνες της βασίλισσας, με τον ίδιο σε συνέντευξή του να δηλώνει πως ψάχνει στο διαδίκτυο τις περυσινές του εμφανίσεις με την Άιντραχτ για να αισθανθεί καλύτερα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συμπαίκτης του, ο Βραζιλιάνος Μιλιτάο, ο οποίος ήρθε από την πόρτο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έχει να επιδείξει μόλις 542 λεπτά.

Ο Οντριοθόλα πήγε ως δανεικός στην Μπάγερν, αλλά συνήθως απολαμβάνει τους συμπαίκτες του από τον πάγκο, έχοντας παίξει μόλις 344 λεπτά. Ο προπονητής του πάντως δήλωσε ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς.

Στο εντυπωσιακό γράφημα που ακολουθεί θα δείτε μια ενδεκάδα που κόστισε πολλά, αλλά έχει προσφέρει ελάχιστα, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί ή τιμωρίες να τους στερήσουν χρόνο συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.