Αρέσει στον Κλοπ ο Κάι Χάβερτς

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει στρέψει την προσοχή του στη γερμανική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της Λίβερπουλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει στρέψει την προσοχή του στη γερμανική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της Λίβερπουλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τον Βέρνερ της Λειψίας, στο στόχαστρο του Γερμανού τεχνικού φέρεται να βρίσκεται και ο Κάι Χάβερτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο των Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.

Οι “κόκκινοι” θα έχουν το προσεχές διάστημα επαφές με τις “ασπιρίνες” για την απόκτηση του νεαρού παίκτη, έχοντας πάντως έτοιμη την εναλλακτική λύση, αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Φελίπε Κουτίνιο είναι η επιλογή του Κλοπ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, αν δεν αποκτηθεί τελικά ο Χάβερτς. Ο Βραζιλιάνος είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο “Άνφιλντ”, καθώς δεν πρόκειται να μείνει και τη νέα σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά ούτε να επιστρέψει και στην Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.