Μουρίνιο: “Γκρινιάζει γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ εδώ”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέδωσε την γκρίνια του Γιούργκεν Κλοπ για την τακτική που ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ, στο γεγονός πως ο Γερμανός δεν έχει κερδίσει ποτέ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέδωσε την γκρίνια του Γιούργκεν Κλοπ για την τακτική που ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ, στο γεγονός πως ο Γερμανός δεν έχει κερδίσει ποτέ στο “Ολντ Τράφορντ”. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως ήταν λογική η επιλογή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μη δώσει χώρους στους αντιπάλους του, από τη στιγμή που οι “κόκκινοι διάβολοι” αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Μουρίνιο σχολίασε για την γκρίνια του Κλοπ: “Παραπονιέται γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ‘Ολντ Τράφορντ’. Δεν του άρεσε αυτό που είχε στο μενού. Είχε παραγγείλει κρέας και του ήρθε ψάρι”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: “Η Λίβερπουλ είναι πολύ πιο δυνατή όταν αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν ανοιχτά και τους προσφέρει ευκαιρίες για αντεπίθεση. Η Γιουνάιτεντ με τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο έπαιξε διαφορετικά. Προσπάθησε να είναι συμπαγής πίσω, να μην της δώσει ευκαιρίες να τρέξει και έπαιξε με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Η Λίβερπουλ έχει φοβερή πορεία, αλλά δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που παίζουν πίσω. Ο Κλοπ είναι λογικό να είναι εκνευρισμένος. Η ομάδα του τα πάει εξαιρετικά, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσεις στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και εκείνος δεν τα έχει καταφέρει ποτέ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.