Προειδοποιεί ο Φαν Ντάικ

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ αναγνωρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προβλήματα, αλλά τονίζει ότι η Λίβερπουλ πρέπει να προσέξει στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ αναγνωρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προβλήματα, αλλά τονίζει ότι η Λίβερπουλ πρέπει να προσέξει στο «Όλντ Τράφορντ».

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ αντιμετωπίζει την Κυριακή μία ομάδα σε αγωνιστική κρίση και πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά όπως δήλωσε στο Skysports, η ομάδα του δεν πρέπει να εφησυχάσει:

«Γι’ αυτούς δεν είναι ιδανικό να χάνουν τον πρώτο τερματοφύλακά τους και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά και έναν από τους βασικούς τους μέσους. Θα είναι απογοητευμένοι, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας. Θέλουν να επιστρέψουν μετά από όσα έχουν γίνει αυτή τη σεζόν,αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορεί να επιστρέψεις σε οποιοδήποτε ματς και ίσως θεωρούν ότι αυτό είναι το ιδανικό ματς για να το κάνουν. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για κάθε μέτρο, για να πάρουμε τους τρεις πόντους», είπε ο Ολλανδός αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.