Και επίσημα στη Ρούμπιν Καζάν ο Σάντσεθ (video)

Την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ρούμπιν Καζάν, με τον Ισπανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και να δηλώνει χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.

Την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ρούμπιν Καζάν, με τον Ισπανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και να δηλώνει χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα. Ο Σάντσεθ είχε λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε επαφές με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας. 

Ο Σάντσεθ τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του: «Είμαι χαρούμενος που μεταγράφηκα σε μια τόσο φιλόδοξη ομάδα όπως η Ρούμπιν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της. Στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο η παρουσία ενός Ισπανού προπονητή, του Χάβι Γκράθια, με τον οποίο συνεργάστηκα στη Μάλαγα. Μου αρέσει ο τρόπος δουλειάς του και μου ταιριάζει. Επίσης μίλησα με τον Νάβας, που έχει παίξει πολλά χρόνια εδώ, και μου είπε για την πόλη, την ομάδα και τους παίκτες, οπότε το βήμα ήταν εύκολο. Επέλεξα τον αριθμό ‘6’, που το φορούσε ο αγαπημένος μου παίκτης, Ρόναλντ Κούμαν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.