Το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη επανέρχεται δυναμικά στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό προσκήνιο, καθώς πορτογαλικά δημοσιεύματα τον συνδέουν με έντονο ενδιαφέρον από τη Βιγιαρεάλ και την Έβερτον.
Ο Έλληνας δεξιός μπακ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ, δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει στην πορτογαλική ομάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, η Βιγιαρεάλ φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, καταθέτοντας πρόταση που αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Η ισπανική ομάδα εξετάζει τον διεθνή Έλληνα αμυντικό ως μία επιλογή ενίσχυσης για το δεξί άκρο της άμυνας.
Την ίδια ώρα, στο «παιχνίδι» για την υπογραφή του Βαγιαννίδη παραμένει και η Έβερτον, η οποία επίσης παρακολουθεί την εξέλιξη της περίπτωσής του, χωρίς ακόμη να έχει προχωρήσει σε επίσημη κίνηση.
«Η ισπανική ομάδα της Βιγιαρεάλ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και ενδέχεται να καταθέσει πρόταση προς τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που θα αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Την πληροφορία αποκάλυψε ο Λουίς Πίντο Κοέλιο, σχολιαστής του podcast «Lei do Mercado», το οποίο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της μεταγραφικής αγοράς.
Τις τελευταίες ώρες, στη Βιγιαρεάλ υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Ινίγο Πέρεθ, που οδήγησε τη Ράγιο Βαγιεκάνο μέχρι τον τελικό του Conference League, ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Μαρσελίνιο Τοράλ. Εξαιτίας αυτής της αλλαγής, η υπόθεση του Βαγιαννίδη αναμένεται να επανεξεταστεί από τη νέα τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Παράλληλα, ο Έλληνας δεξιός μπακ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Έβερτον. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 32 συμμετοχές με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, μοιράζοντας επτά ασίστ», αναφέρει το «bolanarede.pt».