Φόρεστ και Νιούκαστλ έμειναν στο 1-1 σε αγώνα για την 36η ημέρα του πρωταθλήματος. Η Νιούκαστλ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή και η Φόρεστ περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Φόρεστ απείλησε πρώτη με τον Οσούλα να σουτάρει άουτ στο 10ο λεπτό και επτά λεπτά αργότερα ο Μπάκουα, κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο απείλησε για πρώτη φορά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στο 34′ ο Κούνια εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και μετά το λάθος του Πόουπ, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Φόρεστ, ο τερματοφύλακας της οποίας κράτησε το μηδέν σε τετ-α-τετ με τον Οσούλα δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Μπαρνς πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και σημείωσε το 0-1 στο 74ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Άντερσον με πολύ ωραία ενέργεια και εκτέλεση στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ