Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το λονδρέζικο ντέρμπι στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τη Γουέστ Χαμ να μένει αήττητη δεύτερο σερί ματς και να ξεφεύγει δύο πόντους από την Τότεναμ στη μάχη της παραμονής και όχι τέσσερις, όπως θα μπορούσε να κάνει, αν ο Ντίνος Μαυροπάνος είχε σκοράρει στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς.
Η Πάλας, διατήρησε το αήττητο για τέταρτη σερί αγωνιστική και αν και έχασε έδαφος για την Ευρώπη, έχει εναλλακτική διαδρομή μέσω Conference League. Το 0-0 στο Λονδίνο, υποβίβασε και μαθηματικά τη Γουλβς.
H Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44′, όταν ο Ντιούφ έκανε σέντρα από δεξιά και ο Μαυροπάνος με κεφαλιά στην περιοχή ανάγκασε τον Χέντερσον σε εντυπωσιακή επέμβαση! Νωρίτερα, ο Καστεγιάνος με ψαλιδάκι σε φάση διαρκείας, είδε τον Λακρουά να διώχνει ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία.
Η Πάλας, με αρκετά λάθη και δείχνοντας κουρασμένη από τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, απείλησε δύο φορές με τον Τζόνσον (20′, 26′) και άλλη μία με τον Μίτσελ (45+1′), αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία.
Το β’ είχε λιγότερες φάσεις, με την Πάλας να είναι πιο πιεστική, αλλά να μην μπορεί να βρει τη μεγάλη ευκαιρία, παρά την είσοδο των Ματέτα και Σαρ, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 82′, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.
Η Γουέστ Χαμ, προσπάθησε ξανά με Μαυροπάνο και Καστεγιάνος, αλλά στο τέλος έδειχνε να συμβιβάζεται με την ισοπαλία, που την κρατά στον «αφρό».