Επιβράβευση για τις εμφανίσεις του Χάρι Μαγκουάιρ που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, ενώ έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέινου.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του έως το 2027 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα 12 μήνες, συνεχίζοντας την όγδοη σεζόν του στο Όλντ Τράφορντ.

Ο 33χρονος αμυντικός, είχε ενταχθεί στους “κόκκινους διαβόλους” από τη Λέστερ το 2019 για 80 εκατ. λίρες, έχει κατακτήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το FA Cup και το League Cup και μετρά 266 συμμετοχές με 17 γκολ.

Από την επιστροφή του Μάικλ Κάρικ τον Ιανουάριο, ο Μαγκουάιρ ξεκίνησε σε όλα τα παιχνίδια, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει στην τρίτη θέση της Premier League. Ο ίδιος δήλωσε ότι το να παίζει και να βρίσκεται στη λίστα των αρχηγών της Γιουνάιτεντ αποτελεί την «απόλυτη τιμή» και ότι ανυπομονεί για «ακόμα περισσότερες αξέχαστες στιγμές με τους φιλάθλους».

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Τζέισον Γουίλκοξ τόνισε ότι ο Μαγκουάιρ φέρνει «ανεκτίμητη εμπειρία και ηγεσία στη νεαρή και φιλόδοξη ομάδα».

Παράλληλα όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το μεγάλο νησί ο Κόμπι Μέινου πλησιάζει επίσης σε ανανέωση συμβολαίου με σημαντική αύξηση αποδοχών.