Να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία ετοιμάζεται ο Χρήστος Μανδάς, καθώς, εκτός απροόπτου, θα φορέσει τη φανέλα της Μπόρνμουθ.
Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο από την αρχή της σεζόν, η αγγλική ομάδα αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό της, προσφέροντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League.
Σύμφωνα με τον έγκριτο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μανδάς έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Μπόρνμουθ για τους προσωπικούς όρους του δανεισμού του έως το τέλος της σεζόν 2025/2026.
Το επόμενο βήμα αφορά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταξύ των δύο ομάδων, με την ανταλλαγή εγγράφων.
Ο δανεισμός περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους 22-23 εκατ. ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο για μια πιθανή μόνιμη μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ στο αγγλικό πρωτάθλημα.