Ο λόγος της απουσίας του Βραζιλιάνου.

“Πονοκέφαλος” για τον Τόμας Φρανκ, καθώς ο Ρισάρλισον θα απουσιάσει για – σχεδόν – δύο μήνες, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως μετέφερε ο προπονητής των “Σπέρς” αντικαταστάθηκε στο Σαββατιάτικο (10/1) ματς Κυπέλλου με την Άστον Βίλα, έπειτα από μονομαχία με τον Έζρι Κόνσα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (15/1), ο Φρανκ έκανε γνωστό, πως ο 28χρονος φορ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες: “Υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έως και επτά εβδομάδες.”

Ο Ρισάρλισον είναι η τελευταία προσθήκη της Τότεναμ στο… μπλοκάκι των απουσιών, με τους Κούντους και Μπεντανκούρ να είναι εκτός για αρκετούς μήνες, ενώ οι Κουλουσέβσκι και Μάντισον δεν έχουν αγωνιστεί όλη τη σεζόν λόγω μακροχρόνιων τραυματισμών στο γόνατο.