Η Φούλαμ είχε τις ευκαιρίες αλλά έφυγε με έναν βαθμό από το Σέλχαστ Παρκ στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της χρονιάς στο Λονδίνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Φούλαμ είχε τις φάσεις για να προηγηθεί, η Κρίσταλ Πάλας βρήκε πρώτη γκολ με τον πρώτο σκορερ, Ζαν Φιλίπ Ματέτα που έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα (1-0, 40ο λεπτό). Η Φούλαμ έπαιζε άμυνα με 10 παίκτες, καθώς ο Κουένκα που αντικαθιστά τον Μπάσεϊ, είχε βγει εκτός για χτύπημα στο πρόσωπο από τον Ντεβένι. Ο Κλάιν το εκμεταλλεύτηκε μπήκε περιοχή, γύρισε και ο Ματέτα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φούλαμ είχε δοκάρι με τον Ραούλ Χιμένες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ο λεπτό με την αλλαγή του Μάρκο Σίλβα, Τομ Κέρνεϊ (1-1). Η Φούλαμ είχε 2 τεράστιες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις να πάρει και το ματς, όμως Καστάνιε και Άντερσεν αστόχησαν από πλεονεκτικη θέση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ