Σύμφωνα με ανάρτησή του Νικολό Σκίρα στο «Χ» ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κώστα Τσιμίκα.

Αμφίβολο το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Ρόμα, ο Έλληνας διεθνής μετρά μόλις 11 εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους «τζιαλορόσι».

Με βάση την ανάρτησή του Νικολό Σκίρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο 29χρονος αριστερός μπακ δεν έχει ικανοποιήσει τον Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι με την απόδοση του. Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος υπογραμμίζει ότι υπάρχει πιθανότητα για πρόωρη λήξη του δανεισμού από τη Λίβερπουλ και την επιστροφή του Τσιμίκα στο νησί.

«Ο Τζιάν Πιέρο #Γκασμπερίνι δεν είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του Κώστα #Τσιμίκα. Έτσι, ο αριστερός μπακ θα μπορούσε να φύγει από #Ρόμα για να επιστρέψει στον #Λίβερπουλ , ακόμα κι αν δεν είναι στα σχέδια του #LFC και των #κόκκινων θα προσπαθήσει να βρει μια νέα ομάδα για τον Έλληνα παίκτη. #μεταγραφές», ανέφερε ο Σκίρα.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιμίκας δεν υπολογίζεται από τον Άρνε Σλοτ, ακόμη και αν επιστρέψει στους Πρωταθλητές Αγγλίας θα πρέπει να βρει ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Δείτε την ανάρτησή του: