Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να επικοινωνήσει με την PGMOLσύμφωνα με το «Sky Sports», εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία της για την απόφαση να μην αποβληθεί ο Τζέιμς Ταρκόφσκι της Έβερτον, μετά το μαρκάρισμά του εκτός μπάλας στον Νταν Εντόι κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου (06/12).
Το περιστατικό σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, ενώ η Έβερτον προηγούνταν 1-0. Ο Ταρκόφσκι φάνηκε να χτυπά τον Εντόι στον ώμο καθώς η μπάλα ήταν εκτός παιχνιδιού, χωρίς να παρέμβει ο διαιτητής Κρις Κάβαναγκ ή το VAR.
Η Φόρεστ θεωρεί ότι η ενέργεια πληροί τα κριτήρια βίαιης συμπεριφοράς, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της Premier League.
Ο πρώην επιθετικός Τζέι Μπόθροιντ τάχθηκε υπέρ της άποψης του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια κόκκινη κάρτα, ενώ ο άλλοτε διαιτητής Ντέρμοτ Γκάλαχερ εξέφρασε αντίθετη γνώμη, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για κίτρινη κάρτα.
Ο προπονητής της Φόρεστ, Σον Ντάις, μετά τον αγώνα δήλωσε:
«Είμαι έκπληκτος που ο Ταρκόφσκι τη γλίτωσε. Δεν είναι απλώς σπρώξιμο – υπήρχε επαφή και θα έπρεπε να τιμωρηθεί».