Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς της Έβερτον με την Άστον Βίλα. Πιο επιθετικοί οι γηπεδούχοι που όμως τόσο αυτοί όσοι και η μέτρια, σε άλλο ένα ματς, ομάδα του Μπέρμιγχαμ δεν ειχαν τις ιδανικές λύσεις από τους επιθετικούς τους!

Δύσκολα να μας πείσει μια από τις ομάδες που έπαιξαν απόψε στο νεόδμητο γήπεδο της Έβερτον, το “Χιλ Ντίνκινσον” ότι άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό το στείρο 0-0 έτσι όπως προέκυψε στην αναμέτρηση των “ζαχαρωτών” του Λίβερπουλ και της παρακμάζουσας – αυτή την εποχή – Άστον Βίλα!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ

Είναι αλήθεια πως με την απόδοσή της στο πρώτο 20επτο και στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου η ομάδας του Μόγιες δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες παρά το σχετικά μονότονο τρόπο ανάπτυξης… Είχε όμως αδύναμο “κρίκο” τον φορ Μπέτο ο οποίος δυσκολεύονταν ακόμα και στα… βασικά, όπως για παράδειγμα το κοντρολ (!!) στο ανοιχτό γήπεδο!

Ο Γκρίλις προσπάθησε πολύ ανάμεσα, πολλές φορές, σε 2-3 αλλά και τέσσερις παίκτες αλλά σπάνια έβρισκε χώρο να εκτελέσει και σε λίγες περιπτώσεις είδε τους συμπαραστάτες για να τελειώσουν οι προσπάθειές του! Κι όποτε, κυρίως οι αμυντικοί Ο’Μπράιεν και Κιν προωθήθηκαν ενεργώντας εκετελεστικά, ήταν εκεί ο εξαιρετικό γκολκίπερ Μαρτίνες να σώσει! Το έκανε ο Αργεντινός 3-4 περιπτώσεις κι αυτό έπαιξε σημαντικο ρόλο που δεν έχασε η ομάδα του!

Δεν κέρδισε η Αστον Βίλα γιατί απλά… δεν είναι καλά! ‘Αφαντος ο Γουότκινς και σε ρηχά νερά όσοι κινήθηκαν τριγυρω του. Πάλι καλά που η πειθαρχημένη άμυνα και ο γκολκίπερ έκανα καλά τη δουλειά τους!