Ο Ονανά, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την Ίντερ, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, έχοντας αρκετές εμφανίσεις με σοβαρά λάθη. Έτσι, «φούντωσαν» τα σενάρια που θέλουν τη Γιουνάιτεντ να εξετάζει σοβαρά την αντικατάστασή του.
Μιλώντας στο Afrik-Foot κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Μπουρκίνα Φάσο, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας σχολίασε τις φήμες:
«Θα φύγω; Δεν ξέρω, θα δούμε!»
Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Γαλατασαράι, όμως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Premier League.
Κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα, ο Μαρτίνες τόνισε:
«Το μέλλον μου; Δεν ξέρω. Είμαι εδώ για την εθνική, αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε, οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας».
Σύμφωνα με το Bolavip, η Γιουνάιτεντ αποτελεί τον «κύριο στόχο» του Μαρτίνες, ο οποίος «περιμένει ένα τηλεφώνημα» από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων». Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει προχωρήσει ακόμη, καθώς προσπαθεί πρώτα να πουλήσει τον Ονανά.