Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Μπράιτον, μένοντας στην ισοπαλία σήμερα (15/3) στο Έτιχαντ και εκτός πρώτης τετράδας της Premier League

Δεν βρίσκει γιατρειά η Μάντσεστερ Σίτι την τρέχουσα σεζόν… Σήμερα (15/3) δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Μπράιτον στο Έτιχαντ, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με αυτήν αντίπαλο. Τι κι αν προηγήθηκε δύο φορές; Δεν κράτησε το σκορ κι έμεινε εκτός πρώτης τετράδας της βαθμολογίας της Premier League.

Η Σίτι προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στην Μπράιτον. Πρώτα με το εύστοχο πέναλτι του Έρλινγκ Χάαλαντ (100ό γκολ στην Premier League, στο οποίο έχει συμμετοχή ο ίδιος, μετρώντας 84 τέρματα και 16 ασίστ) στο 11′ και μετά με τον Μαρμούς (39′), όμως οι «γλάροι» είχαν ισάριθμες… απαντήσεις, με τον Εστουπινιάν (21′, με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ) και με το αυτογκόλ του Κουσάνοφ (48′).

Έτσι, μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στην ισοπαλία με την Μπράιτον για την 29η αγωνιστική της Premier League και πλέον κινδυνεύει να χάσει και το εισιτήριο για το Champions League. Να σημειωθεί ότι στο 6′ ακυρώθηκε γκολ του Μιτόμα, όπως και ότι η Σίτι είχε δοκάρι με τον Γκονθάλεθ στο 79′. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρομερή ευκαιρία, με τον Μπαλέμπα να αστοχεί αμαρκάριστος από το πέναλτι.