Ιδιαίτερα περιζήτητος, ενόψει τις θερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Αλεξάντερ Ίσακ της Νιουκάστλ!

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ, Αλεξάντερ Ίσακ απάντησε για ακόμα μία φορά στις φήμες που τον συνδέουν με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και θέλουν τη μετακίνησή του σε κάποια από αυτά το καλοκαίρι του 2025.

Σε ηλικία 25 ετών, ο Σουηδός στράικερ, αποτελεί διακαή πόθο ομάδων, όπως η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα, με τους “Magpies” να φημολογείται πως προτίθενται να ζητήσουν περί τα 180 εκατομμύρια ευρώ!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, για το μέλλον του, ενόψει του τελικού του Carabao Cup απέναντι στη Λίβερπουλ (Κυριακή, 16/3, 18:30), απάντησε: “Νομίζω ότι το έχω πει, δεν σκέφτομαι ακόμα το καλοκαίρι. Αλλά ναι, αυτό μάλλον θα είναι θέμα συζήτησης μόλις τελειώσει η σεζόν. Θα δούμε τότε, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις.”

Το τρέχον συμβόλαιο του Ίσακ με τη Νιούκαστλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2028. Ωστόσο, οι αυστηροί οικονομικοί κανονισμοί της Premier League περιορίζουν την αύξηση μισθού που μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος στον ποδοσφαιριστή κι αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει “αγκάθι” στην ανανέωσή του.