Ντε Τσέρμπι: «Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι, ο Ιταλός στάθηκε στην εμμονή του με το ποδόσφαιρο, το τσιγάρο, αλλά και την σύγκριση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι μίλησε για τη ζώη του, τα πάθη του, αλλά και τη σύγκριση του κόσμου με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Έφυγα από την Ουκρανία με άσχημο τρόπο και ξέρετε τι εννοώ. Όταν άρχισα να δουλεύω ήταν δύσκολα. Ήμουν ένας ξένος προπονητής σε μια ξένη χώρα, με νέους παίκτες, με τον προηγούμενο προπονητή να αποχωρεί για μεγαλύτερο σύλλογο. Είναι όμως σαν όνειρο για μένα. Ο τρόπος παιχνιδιού, οι σχέσεις μου με τους παίκτες, τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ, τα αποτελέσματα. Μου αρέσει να ζω στο Μπράιτον», είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και στη συνέχεια δήλωσε:

«Έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο και τα τσιγάρα. Το ποδόσφαιρο είναι χόμπι, δουλειά, το πάθος μου, η ζωή μου. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχουμε αγώνες. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον βοηθό μου, παρακολουθώντας αγώνες του Champions League. Για εμάς είναι τιμή να αγωνιζόμαστε στο Europa League γιατί εάν ζεις για το ποδόσφαιρο και μπορείς να αγωνίζεσαι μεσοβδόμαδα είναι απόλαυση και τιμή».

Τέλος αναφέρθηκε στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρδιόλα είναι σε άλλο επίπεδο. Για μένα είναι ο καλύτερος. Θέλω να βελτιώσω τις ιδέες μου. Η βελτίωση μου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και δεν θέλω να τελειώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας