Γουόκερ: «Δεν ήταν γραφτό να πάω στη Μπάγερν…»

Ο Κάιλ Γουόκερ επιβεβαίωσε πως το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε μια ανάσα από τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Η μεταγραφή (στην Μπάγερν) ήταν κοντά, αλλά στο ποδόσφαιρο πράγματα μπορούν να συμβούν. Δεν ήταν γραφτό να γίνει», δήλωσε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε:

«Θα απολάμβανα την εμπειρία; Φυσικά, θα το έκανα, αλλά αυτή (η Σίτι) είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και δεν μπορείτε να υποτιμήσετε το τι έχει κάνει αυτός ο σύλλογος τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια. Γιατί να φύγω αν πρόκειται να έχω αρκετό χρόνο παιχνιδιού; Αυτό είναι το μόνο που θέλω».

«Δεν θα ήταν σαν να πήγαινα σε κατώτερο σύλλογο, επειδή η Μπάγερν Μονάχου είναι μια τεράστια ομάδα και βλέποντας τι κάνει και τι θα κάνει ο Χάρι εκεί, δεν ήταν ένα βήμα πίσω», πρόσθεσε ο Γουόκερ.

Και συμπλήρωσε: «Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου πάντα ήθελα να παίξω για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έπρεπε να κάνω ό,τι ήταν σωστό για εμένα και το μέλλον μου. Ήταν θέμα για το ποιος σύλλογος μου έδωσε τα χρόνια στο συμβόλαιό μου για να παίξω ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας