Λουκάκου: Θέλει Ίντερ αλλά…

Ίντερ και Τσέλσι εξακολουθούν να διαπραγματεύονται μια συμφωνία για τον Λουκάκου, αλλά με την ομάδα του Μιλάνου να προτείνει τη χαμηλότερη προσφορά από τα τρία ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο Βέλγος επιθετικός φαίνεται ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει ξανά στους μπλε του Λονδίνου και δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την προετοιμασία που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Η τελευταία προσφορά της Ίντερ στην Τσέλσι για τον Λουκάκου είναι περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ συν τα πρόσθετα, κάτι που απέχει πολύ από την τιμή των 45 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ορίσει η Τσέλσι.

Η Γιουβέντους έχει επίσης συνδεθεί με τον 30χρονο επιθετικό τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά θα έπρεπε πρώτα να πουλήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, αν και θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μια πιθανή συμφωνία με τους Λονδρέζους. Τρεις ομάδες ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Λουκάκου αυτό το καλοκαίρι και η Ίντερ παρουσίασε τη χαμηλότερη προσφορά από τους τρεις, ασκώντας την πίεση να αυξήσουν τους όρους τους σε νέα προσφορά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα τα μέρη θέλουν να βρεθεί μια λύση πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.