Πήρε το ντέρμπι με Κοκόριν (video)

Η Ντιναμό Μόσχας ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύουσας, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας της συμπολίτισσας ΤΣΣΚΑ.

Η Ντιναμό Μόσχας ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύουσας, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας της συμπολίτισσας ΤΣΣΚΑ.


Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχασε πέναλτι στο 45ο λεπτό, με τον Ακινφέεφ να αποκρούει την εκτέλεση του Βαλμπουενά.


Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 54ο λεπτό σκόραραν με τον Αλεξάντρ Κοκόριν, για να κρατήσουν στη συνέχεια το πολύτιμο 1-0.


Η ΤΣΣΚΑ με αυτή την ήττα δεν εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή απώλεια της Ζενίτ, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να παραμένει επτά πόντους μπροστά έπειτα από 13 αγωνιστικές.


Όσον αφορά τη Ντιναμό, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, δέκα πόντους πίσω από την κορυφή.


Η ενδεκάδα της Ντιναμό: Γκαμπούλοφ, Χούμποτσαν, Σάμπα, Ντάγκλας, Μπούτνερ,  Βαλμπουενά (72′ Ιόνοφ), Ντενίσοφ, Βενκέρ, Γιουσούποφ, Ζιρκόφ (90+3′ Ντζουντζάκ),  Κοκόριν (72′ Κ. Κουράνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.