Λίβερπουλ: Αγόρασε πίσω το Μέλγουντ για να το χρησιμοποιήσει η γυναικεία ομάδα της

Η Λίβερπουλ συμφώνησε να αγοράσει πίσω το παλιό προπονητικό γήπεδο του συλλόγου στο Μέλγουντ κι ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/6) πως σκοπεύει να το μετατρέψει σε μια «ξεχωριστή προπονητική εγκατάσταση» για τη γυναικεία ομάδα του κλαμπ που συμμετέχει στη Super League Γυναικών (WSL).

Η ανδρική ομάδα της Λίβερπουλ μετακόμισε για πρώτη φορά στο Μέλγουντ τη δεκαετία του 1950, με τον θρυλικό μάνατζερ Μπιλ Σάνκλι να μεταμορφώνει το κέντρο σε κορυφαία προπονητική εγκατάσταση το 1959. Στη συνέχεια οι «reds» μετακόμισαν το 2020 σε μια νέα τοποθεσία στο Κέρκμπι.

«Η πρόθεση είναι το Μέλγουντ να προσφέρει μια ελίτ εγκατάσταση που θα επιτρέπει στην πρώτη ομάδα των γυναικών της Λίβερπουλ να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, προσελκύοντας, αναπτύσσοντας και διατηρώντας τα καλύτερα ταλέντα στην ομάδα της», ανέφερε η Λίβερπουλ σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Η γυναικεία ομάδα της Λίβερπουλ τερμάτισε έβδομη στο WSL στην πρώτη της σεζόν πίσω στην κορυφαία κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της το 2020. Κέρδισε το πρωτάθλημα το 2013 και το 2014.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας