«Χρυσό Παπούτσι» ο Χάαλαντ (vid)

Ολοκληρώθηκαν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ολοκληρώθηκε και η μάχη για το «Χρυρό Παπούτσι», βραβείο που δίνεται ετησίως στον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χαάλαντ, όπως αναμενόταν μετά την απόσταση που είχε δημιουργήσει από νωρίς, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης 36 γκολ και 72 βαθμούς, μπροστά από τον Αγγλο διεθνή επιθετικό της Τότεναμ Χάρι Κέιν (30 γκολ-60 βαθμοί), με τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Μπαπέ, να ολοκληρώνει το βάθρο (29 γκολ- 58 βαθμοί).

Στην 4η θέση (με 27 γκολ και 54 βαθμούς) είναι ο Γάλλος επιθετικός της Λιόν Αλεξάντρ Λακαζέτ, ενώ την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνει ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός της Νάπολι Βίκτορ Όσιμεν με 26 γκολ και 52 βαθμούς.

Ακολουθεί ο Τζόναθαν Ντέιβιντ (Καναδάς-ΗΠΑ/Λιλ), με 24 γκολ και 48 βαθμούς, μπροστά από τον

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πρωταθλητής Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, με 23 γκολ και 46 βαθμούς και

τον, Ενέρ Βαλέντσια (Ισημερινός/Φενερμπαχτσέ) με 29 γκολ και 43,5 βαθμούς (σ.σ: 1,5 ο συντελεστής του πρωταθλήματος της Τουρκίας), το μοναδικό στο top-10 της κατάταξης που προέρχετα εκτός των πέντε κορυφαίων πρωαθλημάτων.

Από 21 γκολ κια 42 βαθμούς έχουν οι, Λαουτάρο Μαρτίνες (Αργεντινή/Ίντερ), Φολαρίν Μπάλογκουν (ΗΠΑ/Αγγλία-Ρεμς) και Λοί Οπεντά (Βέλγιο/Μαρόκο-Λανς)

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Ουτρέχτη, Τάσος Δουβίκας, πρώτος σκόρερ στην Eredivisie κατέλαβε την 55η θέση με 19 γκολ και 28,5 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.