Τότεναμ: Kαι επίσημα ο Ποστέκογλου στον πάγκο της (pic)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου άνοιξε νέους δρόμους για το αυστραλιανό ποδόσφαιρο και έγινε ο πρώτος προπονητής που θα εργαστεί στην Premier League, κλείνοντας τετραετές συμβόλαιο με την Τότεναμ.

Η αποχώρηση του 57χρονου από την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ μετά από μία γεμάτη τρόπαια θητεία στη Γλασκώβη επιβεβαιώθηκε την Τρίτη.
Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Σέλτικ επικράτησε εύκολα στον τελικό του κυπέλλου με 3-1 της Ινβερνές και γιόρτασε το εγχώριο τρεμπλ, για πρώτη φορά μετά από το 2020. Αφού αναφέρθηκε ότι η ομάδα του Λονδίνου, ενδιαφέρθηκε για τον Μουρίνιο, τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και εκ νέου για τον Αντόνιο Κόντε, τελικά κατέληξε στον Ελληνοαυστραλό τεχνικό, σε μία προσπάθεια να τερματιστεί η «ξηρασία» του συλλόγου στην κατάκτηση τροπαίων.

Το τελευταίο σημαντικό τρόπαιο της Τότεναμ ήταν το Λιγκ Καπ το 2008 και δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από το 1961. Ο Ποστέκογλου ελπίζει ότι θα το αλλάξει προσπαθώντας να αναζωογονήσει το στυλ παιχνιδιού των «Σπερς». Ο αγγλικός σύλλογος έχει επικριθεί επειδή καταφεύγει σε μη ελκυστικό ποδόσφαιρο υπό τον Κόντε και τον Μουρίνιο, αλλά ο Ποστέκογλου είναι θιασώτης του υψηλού ρυθμού και του επιθετικού ποδοσφαίρου.

«Ο νέος προπονητής φέρνει θετική νοοτροπία και γρήγορο, επιθετικό στυλ παιχνιδιού», δήλωσε ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λίβι.
Ο Ποαστέκογλου θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις με την Τότεναμ, την 1η Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι του θα είναι ένα φιλικό στο «Optus Stadium» του Πέρθ με τη Γουέστ Χαμ στις 18 Ιουλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.