Γιασικεβίτσιους: «Θα σκεφτώ το μέλλον μου με ένα ποτήρι κρασί»

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Λιθουανός.

Το συμβόλαιο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται φέτος και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία και όχι το μέλλον του.

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε έξυπνα και επαγγελματικά. Το ζήτημα των συμβολαίων απασχολεί κάθε χρόνο αυτή την περίοδο όμως δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή μας από τον στόχο και την επθυμία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οι αριθμοί λένε ότι δεν κερδίσαμε τόσα πρωταθλήματα, τόσα Κύπελλα και τόσες EuroLeague. Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Είναι ο μοναδικός στόχος που μου έχει απομείνει. Θα σκεφτώ το μέλλον μου το καλοκαίρι, μαζί με φίλους, με ένα ποτήρι κρασί ή κάτι τέτοιο. Πλέον μπορώ να κερδίσω μόνο έναν τίτλο. Είναι ο τρόπος να βελτιώσουμε το βιογραφικό μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει όσον αφορά την επόμενη μέρα. Αν είσαι παίκτης ή κόουτς της Μπαρτσελόνα, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτόν τον θόρυβο. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να κερδίζω», εξήγησε ο Γιασικεβίτσιους ύστερα από τη νίκη επί της Βαλένθια και το 1-0 στα προημιτελικά της Liga Endesa.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.