Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 4-4: Γκολ και θέαμα! (hls)

Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ πρόσφεραν ένα χορταστικό ματς στο φινάλε της Premier League, με συναρπαστική εξέλιξη αλλά χωρίς νικητή.

Οι καταδικασμένοι «Άγιοι» τελείωσαν το πρωτάθλημα με 13 αγώνες χωρίς νίκη, οι φιλοξενούμενοι με 11 χωρίς ήττα.

Tο ματς δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά, οι «ρεντς» όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό, εκμεταλλευόμενοι ένα τραγικό λάθος του Λάβια, ο οποίος στην προσπάθειά του να βγάλει την μπάλα από την άμυνα έδωσε…ασίστ στον Ζότα, που φυσικά δεν είπε «όχι».

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε και το 0-2, με τον Φαμπίνιο να τροφοδοτεί στην περιοχή τον Φιρμίνο και αυτόν να σκοράρει στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «ρεντς».

Οι «Άγιοι» αντέδρασαν άμεσα και συγκεκριμένα στο 19′, με τον Ουόρντ Πράουζ να σκοράρει με σουτ, έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ενώ στο 28′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Γουόλκοτ να βρίσκει τον Σουλεμάνα, που νίκησε τον Κέλεχερ.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα έκανε και την ολική ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 48′, μετά από μία φοβερή επέλαση!

Η ομάδα του Ρουμπέν Σεγές, συνέχισε να παίζει ελεύθερα και στο 64′ ο Άνταμ Άρστρονγκ έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από τον Χέντερσον και ανενόχλητος προχώρησε μέχρι την περιοχή, όπου «εκτέλεσε» τον Κέλεχερ, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

H Λίβερπουλ πάντως ξύπνησε νιώθοντας την απειλή της ήττας και έφερε το ματς στα ίσια σε ένα δίλεπτο!

Στο 72′, οι «ρεντς» άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα στην περιοχή και ο Αλεξάντερ Άρνολντ σέρβιρε στον Χάκπο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαλάχ πάσαρε στον Ζότα για το 4-4!

O Aιγύπτιος μάλιστα στο 79′ παραλίγο να κάνει και το 4-5, όταν έσκαψε την μπάλα πάνω από τον ΜακΚάρθι, ωστόσο αυτή κατέληξε στο δοκάρι. Στο 89′ ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αναγκάζοντας τον ΜακΚάρθι σε τρομερή επέμβαση με σουτ στην περιοχή.

H Σαουθάμπτον από την πλευρά της έφτασε κοντά στο 5-4 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Κέλεχερ έβγαλε υπέροχα το πλασέ του Ουόκερ – Πίτερς.

Σαουθάμπτον (Σεγές): ΜακΚάρθι – Μπρι, Μπεντνάρεκ, Λιάνκο, Ουόκερ – Πίτερς – Ουόρντ – Πράουζ (87′ Αμεγιό), Λάβια (63′ Α. Άρμστρονγκ) – Γουόλκοτ (77′ Λιβραμέντο), Αλκάρας, Ελιουνούσι (64′ Σ. Άρμστρονγκ) – Σουλεμάνα (86′ Mπάλαρντ).
Λίβερπουλ (Κλοπ): Κέλεχερ – Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Γκόμεζ, Τσιμίκας (57′ Έλιοτ) – Μίλνερ, Φαμπίνιο (57′ Χέντερσον), Τζόουνς (57′ Χάκπο) – Σαλάχ, Φιρμίνο (58′ Ντίας), Ζότα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.