Γκουαρντιόλα: «Θα είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως η Μάντσεστερ Σίτι δε θα αντιμετωπίσει χαλαρά την αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που κάνει το υπόλοιπο προσωπικό των «πολιτών» κατά τη διάρκεια τη σεζόν.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Θα δούμε το Σάββατο, θα κάνουμε προπόνηση και αποφασίζουμε πώς νιώθουν. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας πριν από τη μεγάλη εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Θα παίξουμε το παιχνίδι όσο πιο σοβαρά γίνεται. Εξαρτάται από το πώς νιώθουν οι παίκτες. Δε θέλουμε να ρισκάρουμε. Πρέπει να αποδεχτούμε τη διαφορετικότητα σαν άνθρωποι, αλλά είμαστε πολύ μακριά από αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο διήμερο ρεπό των «πολιτών» και στο υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας: «Εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να… αποσυνδεθούμε ακόμη και για τους φυσιοθεραπευτές μας, τους γιατρούς και τους μάγειρες. Δουλεύουν απίστευτα σκληρά αυτή την περίοδο. Είναι εδώ 10 ώρες δουλεύοντας με τους παίκτες, όταν κερδίζεις όλους τους τίτλους, είσαι τόσο απαιτητικός. Γι’ αυτό είπα, πηγαίνετε με τις οικογένειές σας, αν ο καιρός λάμπει, παίξτε γκολφ, περπατήστε, κάντε ό,τι θέλετε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.