Κλοπ: «Δε θα φύγει ο Σαλάχ από τη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε σίγουρος, πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να βάλει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από το «Άνφιλντ» το φετινό καλοκαίρι. Ο Κλοπ δήλωσε πως ο Σαλάχ είναι χαρούμενος στους «κόκκινους» και πως αν κάποιος παίκτης ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω της μη συμμετοχής στο Champions League, τότε θα τον πήγαινε ο ίδιος στον επόμενο σύλλογο.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Σαλάχ. Δε βρίσκω τίποτα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς, ο Μο λατρεύει να είναι εδώ και είναι βασικό μέρος της ομάδα. Είπε συγγνώμη για αυτό που κάναμε “εμείς” – όχι συγγνώμη για “αυτό που έκαναν οι άλλοι παίκτες, αλλά έπρεπε να παίξω μαζί τους”. Καμία σχέση. Είναι όλα καλά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αν ποτέ κάποιος παίκτης ερχόταν σε μένα και μου έλεγε: “δεν προκριθήκαμε στο Champions League, πρέπει να φύγω”, θα τον οδηγούσα ο ίδιος στην άλλη ομάδα. Θα έπαιρνα το κλειδί και θα έλεγα: “Έλα στο αμάξι, πού θέλεις να πας; Θα σε οδηγήσω”».

Τέλος, ο Γερμανός προπονητής δήλωσε: «Αυτό θα ήταν κάτι που δε θα μπορούσα ποτέ να καταλάβω. Είναι σαν να λέω: “Δεν προκριθήκαμε στο Champions League και πρέπει να δουλέψω στο Champions League, οπότε φεύγω”. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το χάος, ή οτιδήποτε άλλο, οπότε δεν μπορώ απλά να φύγω σε αυτές τις στιγμές. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον Σαλάχ, και κανείς άλλος δε με ρώτησε. Ρωτούν αν μπορούν να έχουν περισσότερες διακοπές, αλλά κανείς δε με ρωτάει αν μετά τις διακοπές πρέπει να επιστρέψουν. Αυτό δεν ήταν στις συζητήσεις μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.