Αρτέτα: «Έχουμε ένα πολλά υποσχόμενο σχέδιο»

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε πως η Άρσεναλ θα συνεχίσει το σχέδιό της και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Αγγλία.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως θα αναζητήσει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Μπουκάγιο Σάκα.

Αρχικά, ο Αρτέτα δήλωσε: «Επιδιώκουμε την τελειότητα σε οτιδήποτε αγγίζουμε και συμμετέχουμε. Ψάχνουμε για ανθρώπους που μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον σύλλογο. Ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη πιο δύσκολος την επόμενη σεζόν. Αυτή η σεζόν ήταν η πιο δύσκολη στα 22 μου χρόνια εδώ. Για να το κάνουμε αυτό, έχουμε ένα πολλά υποσχόμενο σχέδιο να σκεφτούμε, να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να βεβαιωθούμε ότι αυτό είναι το σωστό, να πάμε ξανά με περισσότερη αποφασιστικότητα».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Εκπροσωπεί τον σύλλογό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μέρος του πλάνου, αυτή τη στιγμή είμαστε σε ισχυρή θέση για να μπορέσουμε να το κάνουμε. Αποφασίσαμε ότι ήταν προφανώς ένας από τους βασικούς παίκτες του συλλόγου και ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον του. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι εξαιρετικά χαρούμενος, το ίδιο και εμείς».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τη Γουλβς: «Πρέπει να προσφέρουμε μια εξαιρετική απόδοση και νίκη μπροστά στον κόσμο μας για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας. Έχουμε λάβει πολλή απίστευτη ενέργεια, την οποία μας έδωσαν σε όλη τη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να χτίζουμε για την επόμενη σεζόν. Πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.